Promosi ShakleeBaby MURAH 2018

Eh? Korang dah tau ke Shaklee pun ada set untuk penjagaan baby tau ! 

SET SHAKLEEBABY MURAH

Dengan pembelian Shakleebaby pada bulan November 2018, semua orang berpeluang untuk mendapatkan harga terlajak murah dengan lebih penjimatan. Yang lebih menarik lagi, semua orang layak menerima diskaun sebanyak 30% bagi setiap barangan Shakleebaby ni.

Dalam set Shakleebaby ni ada 3 jenis barangan iaitu :

Shakleebaby Gentle wash – RM123.75 –> RM86.63

Shakleebaby Soothing lotion – RM137.50 –> RM96.25

Shakleebaby Massage oil – RM98.75 –> RM69.13

 

 

Dapatkan SHAKLEEBABY dengan zaty SHAKLEE TAIPING

klik whatsapp http://www.wasap.my/60134210705/NAKORDERSHAKLEE

COD TAIPING , KAMUNTING, SIMPANG

POS KE SELURUH MALAYSIA.

 

 

Promosi Shaklee YOUTH SKINCARE MURAH 2018

Apa lagi yang best bulan ni ?

YOUTH SKINCARE SHAKLEE

Setiap bulan akan ada je product yang best. Tak terlepas jugak promosi Youth. Bulan ni pula lagi best. Kali ni sapa yang beli Youth Set dengan harga seperti dibawah.

  • Youth Starter Set berharga RM850
  • Youth Renew and Maintain Set berharga RM1,010
  • Youth Intensive and Treatment Set berharga Rm1,274
Akan dapat percuma beg travel cun ni. Best kan.
TESTIMONI YOUTH
Boleh tengok gambar gambar ni.

Dapatkan YOUTH SKINCARE MURAH dengan zaty. SHAKLEE TAIPING

klik whatsapp http://www.wasap.my/60134210705/youthskincare

COD TAIPING , KAMUNTING, SIMPANG

POS KE SELURUH MALAYSIA.

Promosi Shaklee OMEGA GUARD MURAH 2018

Hai ! Hello November 🙂

Dah nak hujung tahun ni. zaty nak share apa promosi best Shaklee pada bulan ni.

PROMOSI OMEGA GUARD MURAH

Supplement minyak ikan yang kaya dengan omega-3, EPA, DHA. Kedua-dua asid ini merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam.  Perbezaannya dengan jenama lain di pasaran ialah ianya diekstrak daripada ikan laut air sejuk seperti sardin di perairan Jepun. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi memalui pemakanan.

Shaklee OMEGA GUARD MURAH merupakan makanan tambahan yang mangandungi minyak ikan. Satu hidangan minyak ikan ini menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.

OMEGA GUARD MURAH sesuai diamalkan oleh Ibu hamil, Ibu menyusu, kanak-kanak, mereka yang mempunyai masalah selsema berterusan, batuk berkahak, kolesterol tinggi, sakit-sakit sendi, pesakit jantung, dan ramai lagi.

Istimewa promosi bulan ini ialah jika anda mendapatkan 7 botol OMEGA GUARD MURAH , anda hanya perlu bayar untuk 6 botol sahaja. Atau, jika anda hanya nak beli 2 botol pun boleh sebab anda juga dapat menikmati penurunan harga sebanyak 5%.

OMEGA GUARD MURAH  . BELI 2 BOTOL DAPAT LESS 5% atau BELI 6 BOTOL PERCUMA 1

Dapatkan OMEGA GUARD MURAH dengan zaty.

klik whatsapp http://www.wasap.my/60134210705/OMEGA GUARD MURAH

COD TAIPING , KAMUNTING, SIMPANG

POS KE SELURUH MALAYSIA.