Promosi Shaklee OMEGA GUARD MURAH 2018

Hai ! Hello November ūüôā

Dah nak hujung tahun ni. zaty nak share apa promosi best Shaklee pada bulan ni.

PROMOSI OMEGA GUARD MURAH

Supplement minyak ikan yang kaya dengan omega-3, EPA, DHA. Kedua-dua asid ini merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam.  Perbezaannya dengan jenama lain di pasaran ialah ianya diekstrak daripada ikan laut air sejuk seperti sardin di perairan Jepun. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi memalui pemakanan.

Shaklee OMEGA GUARD MURAH merupakan makanan tambahan yang mangandungi minyak ikan. Satu hidangan minyak ikan ini menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.

OMEGA GUARD MURAH sesuai diamalkan oleh Ibu hamil, Ibu menyusu, kanak-kanak, mereka yang mempunyai masalah selsema berterusan, batuk berkahak, kolesterol tinggi, sakit-sakit sendi, pesakit jantung, dan ramai lagi.

Istimewa promosi bulan ini ialah jika anda mendapatkan 7 botol OMEGA GUARD MURAH , anda hanya perlu bayar untuk 6 botol sahaja. Atau, jika anda hanya nak beli 2 botol pun boleh sebab anda juga dapat menikmati penurunan harga sebanyak 5%.

OMEGA GUARD MURAH  . BELI 2 BOTOL DAPAT LESS 5% atau BELI 6 BOTOL PERCUMA 1

Dapatkan OMEGA GUARD MURAH dengan zaty.

klik whatsapp http://www.wasap.my/60134210705/OMEGA GUARD MURAH

COD TAIPING , KAMUNTING, SIMPANG

POS KE SELURUH MALAYSIA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge